Wellness på Klinikken

Hos LRmassage kan du vælge mellem 2 forskellige  behandlinger

- du kan enten få Fysiurgisk Massage eller Wellness Massage.

Fysiurgisk Massage:

En massageform hvor dine muskler bliver godt gennemarbejdet. Fysiurgisk massage løsner op, afspænder –  nedbryder affaldsstoffer, stimulerer blodcirkulationen og giver en afslappet hed i hele kroppen.

Ømme skuldre, lænd, nakke, ben – ja uanset hvor du føler dig (an)spændt eller har ondt vil Fysiurgisk Massage være en god måde at få kroppen, eller dele af den bearbejdet.

Har vi ondt, påvirker det vores livskvalitet – og min erfaring er, at alt for mange går rundt og har ondt eller er hæmmede i deres bevægelighed, og svaret er ofte “at lidt ondt har man vel altid”. I min verden er vi ikke født til at have ondt.

Jeg vil til enhver tid anbefale at du prioriterer massagen ind i dit liv, ligesom du gåt til frisør og tandlæge – vi får kun en krop udleveret, derfor er det vigtigt vi passer godt på den – forebyggelse med massage er medvirkende til at du kan passe på dig selv.

Wellness Massage:

Det er for dig der gerne vil forkæle dig selv, en hel krops massage, hvor du kan lægge dig på briksen, slappe af og bare hengive dig til at hele kroppen blidt bliver masseret igennem fra top til tå.

Giv dig selv muligheden for at få en stund for dig selv hvor det kun er dig der er i fokus – tankerne kan få frit løb – du skal kun nyde samtidig med der er blid musik i baggrunden.
Wellness massagen er godt for din sind, din psyke og din sjæl.

Til Wellness massagen vil du afslutningsvis få ansigtsmassage, her bliver der brugt en lækker velduftende fugtighedhedscreme til ansigtet –  en creme uden parabener,  parfume og  syntetiske ting.

AutumDivider
Lone Wellness
RSS
Follow by Email
Facebook
LinkedIn
Instagram