Vil det her bringe mig nærmere min Passion…

eller tage mig længere væk?

Det spørgsmål er jeg begyndt at stille mig selv hver eneste gang jeg skal tage stilling til noget. Jeg ELSKER det spørgsmål fordi det bevirker jeg tager et bevidst valg hver eneste gang. Det giver mig Bevidsthed og klarhed – LOVE it!

Hvis du ikke har lavet Passiontesten er det svært at vide hvordan du kan leve din passion. Mange tror de kender deres passion – det viser sig istedet at de er passionerede omkring noget, hvilket absolut ikke er det samme som at leve sin Passion <3

Mit yndlingsspørgsmål kan omformuleres til alt.
Fx til dig der træner, gerne vil tabe sig, har nogen mål eller drømme:

  • Vil den her kage bringe mig nærmere måt mål om at tabe sig…..
  • Hvis jeg skipper træningen, vil det bringe mig nærmere mit mål om….
  • Hvis jeg vælger at lade være med at arbejde i dag, bringer det mig nærmere mit mål om min drøm om….

Kan du se ideen ? 🙂
Der kan kun svares JA eller NEJ – ret entydigt og enormt powerfuldt!

SÅ ønsker du bevidsthed om de skridt du tager – så prøv at stille dig selv det spørgsmål næste gang du står over for et valg!

Nyd dagen – Lev din Passion – du fortjener det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

RSS
Follow by Email
Facebook
LinkedIn
Instagram