Om Lone

Om Lones Univers

Jeg er sådan en der aldrig har været god til at stå stille for længe af gangen, har altid flere bolde i luften, derfor blev det også til Lones Univers – så jeg kan sprede mig over mere end bare min massage

Lone i skoven

Hvem er Lone?

Lone Rohmann, jeg er født i 1967, i det sønderjyske, vokset op på Solskinsøen Bornholm – flyttede derefter til Sjælland og efter 20 år valgte jeg at flytte tilbage til det jyske – og har nu boet i Århus siden 2007.
Jeg har levet et godt liv, prøvet kræfter med alle mulige forskellige jobs – lige fra at stå i et Lykkehjul på Dyrehavsbakken til at være hjemmehjælper (det hed det dengang) i Hellerup, pædagogmedhjælper, sekretær, arbejdet som hudplejekonsulent i en del år, Networkmarketing og mange mange andre sjove ting.
I dag er jeg en lykkelig mor til 2 smukke døtre, selvstændig med egen klinik, uddannet Fysiurgisk Massør, Lifecoach, arbejder med Networkmarketing, Krops og hudpleje og sidst men ikke mindst den glade ejer af denne hjemmeside Lones Univers.

Jeg har boet alene med mine 2 døtre, det meste af deres liv, og for 11 år siden valgte jeg at flytte fra Rødovre til Århus, fordi jeg troede jeg havde mødt HAM i ved nok.
Det havde jeg så ikke – men vi forelskede os alle i byen, og valgte at blive.

Forhold har der også været – været gift med pigernes far og efter 3 lidt turbuelente forhold valgte jeg at slå helt koldt vand i blodet, og prioriterede i nogle år helt bevidst singlelivet til.

Livet har gjort mig stærk.

Det har bla gjort, at jeg i dag ved hvad jeg vil have – og venter hellere, end at kaste mig ud i noget, fordi….”det går jo nok, hvis bare…..” eller “hvis det nu er en jeg lige kan fikse” – Been there – done that! – Aldrig mere!

I dag er jeg der hvor jeg (stadig) arbejder på at blive den bedste udgave af mig selv – har mange spændende bolde i luften, er stadig ikke go til at stå stille – det gode er dog at jeg ved hvilken vej jeg vil gå. Det bedste af det hele er at jeg er vild med alt hvad jeg laver – og glæder mig så meget over alt hvad der sker i mit liv, hver evig eneste dag.

….  og så er jeg stor fan af citater <3

Im not impressed by money, social status og job title.
Im impressed by the way someone treats other human beings.

Sometimes life is about risking everything for a dream noone else can see but you.

Hvis du gør hvad du altid har gjort – vil du få hvad du altid har fået….

Lone på tur
RSS
Follow by Email
Facebook
LinkedIn
Instagram