Har du en passion eller lever du din passion?

Har du en Passion eller lever du din passion?
2 forskellige ting har jeg fundet ud af selvom det også alligevel er lidt ens

Som uddannet Lifecoach, har jeg besluttet, at bruge Passion Testen som et redskab til at hjælpe folk med at finde frem til deres passion.

Jeg havde en kæreste engang og hans store passion var hans musik, han sang overalt, trommede når han kunne komme afsted med det (nogen gange vare det bare….!!) – MEN, han var bare vild med musik – og faktisk var jeg lidt misundelig (af et godt hjerte), for jeg havde ikke nogen passion på det tidspunkt.
Han var passioneret, det jeg ved i dag er, at han levede ikke sin passion.

En Gallup undersøgelse at kun 13% af jordens befolkning lever deres passion. Dvs 87% lever deres liv, uden måske helt at have mål/drømme/sig selv på plads! Jeg kender rigtig mange der har det sådan.
Jeg har selv arbejdet meget med mål og drømme de senere år, og arbejder hver dag på at nå dem, da jeg ikke ønsker at leve resten af mit liv som jeg gør i dag. Ikke at jeg ikke er tilfreds, jeg vil bare noget andet og mere. I dag ved jeg også at rejsen faktisk er mere interessant end målet.
SÅ Passion testen er taget og rigtig godt i gang med at blive implementeret.

Hvordan lever man så sin passion?
At leve sin passion handler om at finde frem til den måde du gerne vil leve dit liv på! Finde frem til de aspekter der er de vigtigste for dig, for så at finde ud af hvilke skridt der skal tages for at nå i mål.

En vanvittig spændende rejse i dig selv, og en kæmpe personlig udvikling!
Du vil opleve at blive meget mere bevidst om hvordan du vil leve dit liv, og hvilke skridt der skal tages for at komme derhen! Klarhed og at blive bevidst er klart nøgleordene i denne proces.

Pludselig bliver din daglige todo-liste meget mere interessant, for nu giver den mening på en helt anden måde pga du er blevet mere bevidst!

Det er et mega powerfuldt redskab til dig der gerne vil have endnu mere ud af livet. Du vil helt sikkert komme til at smile mere og du vil mærke en mere ægte glæde – for nu VED du at du kan nå dine mål!

Jeg er blevet meget mere tilfreds med mit liv, mere målrettet – jeg ved hvad jeg vil og hvordan. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

RSS
Follow by Email
Facebook
LinkedIn
Instagram